Reparații de Acoperiș

Remedierea scurgerilor de apă, înlocuirea țiglelor sau a altor materiale deteriorate, repararea ecranelor de ventilație și a altor componente pentru a restabili integritatea acoperișului.

Instalații de Acoperiș Nou

Montarea unui acoperiș complet nou, inclusiv a structurii de susținere, izolație, materiale pentru acoperiș și accesorii, asigurând un sistem complet și funcțional.

Curățare și Întreținere Periodică

Curățarea deșeurilor, frunzelor și a altor impurități de pe acoperiș, verificarea și întreținerea sistemelor de drenaj pentru a preveni deteriorarea ulterioară.

Izolație și Ventilație

Instalarea sau înlocuirea izolației pentru a îmbunătăți eficiența energetică și crearea unui mediu confortabil în interiorul locuinței. De asemenea, asigurarea unei ventilații adecvate pentru a preveni umiditatea și mucegaiul.

Instalarea sau Repararea Țiglelor sau Materialelor pentru Acoperiș

Repararea sau înlocuirea țiglelor, șindrilelor, tablăriilor sau altor materiale pentru acoperiș pentru a asigura impermeabilitatea și durabilitatea.

Evaluare și Consultanță

Inspectarea acoperișului pentru a identifica problemele potențiale, evaluarea stării acestuia și furnizarea de consultanță pentru proiecte de reparații sau modernizări, ajutând clienții să ia decizii informate.